11 Şubat 2011 Cuma

Anneler:

Şu anda yaklaşık 5 aylık hamileyim ve yavaş yavaş hazırlıklara başlıyoruz.Siz annelere sorum bebeğiniz için neler aldınız ve hangi markaları tercik ettiniz.Mesela bebek arabasında neye dikkat ettiniz yada bebek beşiğini neye göre tercih ettiniz????
Benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

allah sağlıkla doğmasını nasip etsin....
evet en zevkli tarafı alışveriş hamileliğin....arabayı biz carrefor dan almıştık.kraft marka..çokta uğgun almıştık...öyle çok çok paralar vermeye gerek yok bence..çok pahalıya arabalarda var ama bence hiç gerek yok..tam 3,5 sene kullandık ee zaten çocuk büyüdü ve bastona geçtik...yani eskimiyo okadar çok para vermeye değmez....
giyisiye gelince sanırım mayıs gibi doğacak..yarende 19 mayıs doğumlu..bol bol alttan çıtçıtlı almıştım özlem bebeden kapalı çarşıdan..onların çıtçıtlıları hem kaliteli hem uygun...birde hastane çıkışını öyle gereksiz birsürü parçası olanlardan değilde..zafer plazada madır diye bir mağza var..harika şeyler var,biraz tuzlu ama ilk giyisileri önemli diye bir sürü para bayılmıştım..herşeyi alırken dikkat ettim ama ilk giyisileri güzel olsun istedim...öyle klasik şeyler değil ordakiler..zaferde migrosun bir üst katı tam köşede....tavsiye ederim bir uğra..ayy ne çok konuştum.....ama seviyorum bursdaki mağzaları..eğer hamile kalırsam bursadan almayı düşünüyorum herşeyi......canım bu arada sana gelemedim..malum dedemizi kaybedince olmadı planlarımı gerçekleştiremedim.....özürdilerim...

Adsız dedi ki...

ayy bak bişey yazmayı unuttum..beşik olayı bizim tam bir fiyaskoydu..gittik çok güzel ve biraz tuzlu bir yatak aldık..dedik uzun yıllar yatacak iyi olsun ama öyle olmadı..yaren ayaga kalkmaya başlayınca beşikten aşagı düştü..çok korktuk bizde ne yaptık biliyomusun?? önce ihtiyacı olan birini araştırdık bulduk beşiği verdik sonra gittim 80 tl ye oyun parkı aldık..ogün bu gündür onda yatıyor...ikinciyi yapınca yatak almayı hiç düşünmüyorum:)) ama ilk olunca heves ediyor insan... yani sen sen ol yüksek olmasın aldığın beşik...:))

yenigelinceyizi dedi ki...

çokk teşekkür ederim bitanem benim.bi annenin tecrübesi başka oluyor.
arabaya gelince çok paralar vermekden ziyade çok kullanışlı olsun istiyorum ne kadarsa vericez artık ama rahatlığı önemli.
kıyafetlerde de parası hiçç önemli değil yeterki bebeği terletmesin üşütmesin canını yakmasın. malum ilk annelik acemilik var ne zaman ve nasıl giydiricem bilmiyorum.
beşik konusundada anneannemiz alıcak ve oda oyun parkı olanını öneriyor hem yumuşak hemde katlanır diye.
artık yavaş yavaş başlıcaz alışverişie ama zafer e gitmeyi unutmıcam :)
dedeniz için tekrar başınız saolsun çok üzüldüm.bana uğrama konusunda yazdım bi yere ama acele etme tarihsiz bi çek veriyorum sana yani:))

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

Bebek arabası ve beşiği krafttan aldık.. bebek arabası 3 tekerlekli çok memnunum.. beşiğimiz de karaft dondy... daha sonra mama sandalyesi olarak da kullanılabiliyor... ondan da memnunum... müzükli ve kendi kendine sallanabiliyor.... venice'den aldığım kıyafetlerin renkleinden ve kumaş kalitesinden memnun kaldım ancak çıt çıt kenarları çok çabuk defome oldu... sevi bebe, aziz bebe flexy ve bebetto'dan aldığım bebek kıyafetleinden çok memnun kaldım.. hiç deforme olmadılar.. hala ilk günkü gibiler... bir de hastane çıkışlarını tekli değil de battaniyeli ve çoklu setlerden seçersen tek tek almaya göre fiat çok uygun oluyor...ama en önemlisi sağlıkla bebeğini kucağına alman.. bu günlerin keyfini çıkar.. bol bol dinlen ve uyu... bebek olduktan sonra bunlara hasret kalacaksın çünkü... sevgiler.. bana da beklerim..

bebegimincicileri.blogspot.com

yenigelinceyizi dedi ki...

çok teşekkğr ederim Emine hanım .
bende üç tekerlekli olanının kullanışı nasıl diye merak ediyordum.
beşiğin mama sandalyesine dönüşmeside ayrıca çok hoş ilk fırsatta uğrıcam mağazaya.
hastane çıkış takımlarından da önerinizi dikkate alıcam sanırım battaniyede çok kullanılacağından heğsi bir arada olur.
bu arada zaten sadece uyuyup dinlenip geziyorum.
teşekkür ederim sevgiler

mefahsurum dedi ki...

Hayırlı mübarek olsun.
Ben bebek arabası olarak pierre cardin aldım iki kez katlanıyor baston gibi oluyor fazla ağır değil ve gösterişli:) üstünün ana kucağınıda aldım iyiki almışım çok rahat ettim ana kucağıyla.
beşik olarak kraft ın oyun parkını aldım katlanıp çantaya girmesi çok güzel böylelikle oğluşum gittiğimiz taillerde otelde bile kendi yatağında uyumuş oldu şu anda iki buçuk yaşında ters çevirdik ev olarak kullanıyor :) :)
kıyafet olarakta sevi bebe aldım çok kaliteli ve yumuşacık oluyorlar.
Allah yardım etsin
Sitenizi çok beğendim izlemeye aldım.
Sizde acemi blogger olarak beniz izlerseniz çok memnun olurum.
Saygılar
http://mevadan.blogspot.com/

yenigelinceyizi dedi ki...

yorumunuz için çok teşekkür ederim.Bende araba olarak ana kucaklı bakıyorum çünkü arabaya koyup bi yere gidince direk onla alırız bebeği diye düşünüyoruz.Bugün craft ın bebel arabasına baktık 600 liraydı ana kucağıyla beraber olanı bize ilk olarak pahalı geldi tabi piyasayı hiç bilmiyoruz.
İzlemeye aldığınıza da çok sevindim teşekkür ederim

Yorum Gönder