16 Eylül 2010 Perşembe

HAYATIMIZDAKİ İLK DAVA



Bugün yorucu bir gündü eşim parasını düzenli ve tam alamadığı için işinden istifa etti ve yeni bir iş buldu.Fakat eski patronu iki maaşımızıda vermiyor zaten çıkanlarında parasını ödemedi ve herkes dava açıyor.
Bizde ilk iş olarak çalışma ve sosyal güvenlik kurumuna gidip dilekçemizi verdik.10-15 gün içinde sonuç gelirmiş ama bizim eski patron ödemiyeceği için yargıya gidicekmişiz bizde maddi manevi na kadar tazminat alabiliyorsak almayı planlıyoruz.
Çünkü bayramda boynumuzu bükük bıraktı bayramlık gömleği bile kayınvalidem aldı zekatımızın tamamını bile ödeyemedik böyle olunca Allah yardımcımız olsun inşallah.
Bu konuda bilgisi olan sayın arkadaşlarım bu süreçde yapabileceğimiz bişey var mı????

5 yorum:

Bir umut Bir dokunus dedi ki...

CANIM RABBIM HERSEYIN HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH, DURUMA ÜZÜLDÜM AMA RABBIM BI KAPIYI KAPARSA DIGERINI ACAR BAK ÖYLEDE OLMUS HEMEN BASKA BI IS BULMUS ESIN BUNA SEVINDIM.. COK ÖPTÜM INSALLAH BU SÜRECIDE HAYIRLISI ILE ATLATIRSINIZ HERSEY GÖNLÜNÜZCE GERCEKLESIR INSALLAH BITANEM HADI ALLAHA EMANET OL KENDINI ÜZME ELBET DÜZELIR HERSEY..

neval dedi ki...

geçmiş olsun bacım mevlam yardımcınız olsun

yenigelinceyizi dedi ki...

sevgili KÜÇÜK DOKUNUŞLARIM ne kadar içten bi mesaj bu çok teşekkür ederim saolasın.Allah a emanet olcanım sende

sevgili NEVAL benim manevi ablam yoruma bakmadan senden geldiğini biliyorum çok teşekkür ederim Allah a emanet olun

Unknown dedi ki...

Gerekeni yapmışsınız,gerisi Rabbime kalmış.Allah büyüktür,bir kapı kapanır,başka bir kapı açılır,nitekim açılmış da,inşallah herşey güzel olur,Rabbim gönlünüzün razı olduğunu hakkınızda hayırlı etsin,,hayırla kalın..

yenigelinceyizi dedi ki...

sevgili ZELİHA abla saolasın iyi dileklerin için amin.... Allah razı olsun

Yorum Gönder