17 Eylül 2010 Cuma

TRAFİĞE İLK YANLIZ ÇIKIŞIM






ehiyetimi alalı 1-2 ay oldu ve sürekli eşim yanımdayken kullanıyordum ama geçen gün ilk defa çıktım tek başına .gerçi arabada hatim ettim kesin annemde beni yolcu ederken pencereden hatim etmiştir...

eşimi almaya iş yerine gittim bu eski işyeri için şikayet dilekçesini halletmeye.

yani artık arabayı yerinde annemle bizi evde bulana aşk olsun:))

gerçi hala biraz yamuk park ediyorum ama kadınız sonuçta illa belli etcez dimi:)))

11 yorum:

neval dedi ki...

aferin 20 yıllık ehliyetim var ama sendeki cesaret yok maalesef

yenigelinceyizi dedi ki...

teşekkür ederim :)) aslında bi oturdunmu cesaret geliyo
gel bursaya seni bi gezdireyim bi daha hep sen kullanırsın arabayı

yenigelinceyizi dedi ki...

bu arada seni daha yakından tanımak istiyorum yada msn den de tanışabiliriz sevgili sessiz teyyare

Unknown dedi ki...

Hadi bakalım hayırlı olsun :) ben hiç iyi değilim araba konusunda yaşadıklarımdan şööyle kalınca bir roman olur heralde :) trafik canavarı olmamak adına,sadece yolcu olarak biniyorum arabaya :) kazasız belasız binmen dileğiyle..

neval dedi ki...

neden olmasın cicim ?

yenigelinceyizi dedi ki...

teşekkür ederim Rabbim cümlemizi korusun kazadan beladan inşallah buarada eklemek isteyen olursa daha yakından tanışmak ve can sıkıntısında dertleşmek için msn adresim
a_s_y_a_16@hotmail.com

CeReN dedi ki...

hayırlı olun, Allah kazadan beladan korusun.. Bir kadın mutlaka araba kullanmayı bilmeli; hastalık var sağlık var çocuklar var, yaşlılar var..

park zamanla gelişir diyorlar ama bende hala pek sevmiyorum kendime göre geniş bir yer bulamazsam dönüp duruyorum hala :))

yenigelinceyizi dedi ki...

amin güzel dilekleriniz için Ceren hanım. bende sizin gibi düşünüyorum bir kadın araba kullanmayı bilmeli ne olacağı belli olmaz.park sorununa gelince off ki ne off :))

songül dedi ki...

cesaretindn dolayı tebrik ederim bence herkadının ehliyeti olmalı heleki kapıda duran bir araba varsa :D yazını okurken ilk denememi hatırladım bir kaç yıllık ehliyetim vardı semtten dolayı pek cesaret edemiyordum sonra başka bir semte taşındık eşimde yolun uzaklığı bütceyi zorlayınca metrobüs kullanmaya başladı haliyle araba bana kaldı işte kısa mesafede çocuk okuldan almalarla başladım sonra günlerden bir gün kayınvalidem ve görümcem bende misafirdi ve aldığım yoğun gazın sonucunda onları evlerine bırakmak için yoğun trafiğe otabana çıktım 100km uzağımda oturuyorlardı bizimkiler acemi olduğumu bildiklerimden kayınvalidem arka koltuktan okuyup üflüyor görümcem yan koltuktan direktif veriyor nitekim sağ salim vardık derken çok küçük çaplı bir arabayı yandan çizdim arabasına çarptığımda sivil polis çıktı :D:D şansın böylesi nitekim eşimin işi kaza yerinin arka sokağındaydı hemen aradım gel diye sağolsun halletti :D şimdi aradan yıllar geçti ama hala konu açıldığında makara konusuyum :D:D.

yenigelinceyizi dedi ki...

bencede her kadının ehliyeti olmalı çünkü ne zaman ne olacağı belli olmaz.ama süs diyede almamalı bence kullanmalı işini halletmeli başkasına muhtaç yaşamamalı.
yorumunuz için teşekkür ederim

Anonymous dedi ki...

Bu tanıklığı, kalıcı bir çözüm olduğu için ilişkilerinde acı çeken ortaklarla paylaşıyorum. Kocam beni ve dört çocuğumuzu başka bir kadın için iki yıllığına terk etti. Sadece çocuklarım için güçlü olmaya çalıştım ama kalbimi sızlatan acılara hakim olamadım. Yaralandım ve kafam karıştı. Yardıma ihtiyacım vardı, bu yüzden internette bir araştırma yaptım ve DR WALE'nin birkaç saat içinde birçok sevgiliyi geri kazanmaya yardımcı olabilecek bir büyü tekeri olduğunu gördüğüm bir siteye rastladım ve onunla iletişime geçtim ve onun için özel bir dua ve büyü yaptı. ben mi. Şaşırtıcı bir şekilde, birkaç gün sonra kocam eve döndü. Böylece yeniden bir araya geldik ve ailede bolca sevgi, neşe ve huzur vardı. Ayrıca, temasıyla ilgili çözümler için güçlü bir büyü ustası olan DR WALE ile iletişime geçebilirsiniz. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 VEYA E-posta: drwalespellhome@gmail.com

Yorum Gönder